Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Timersavers roterende borstelmachine

Onze vorige Timesavers ontbraammachine had zijn sporen inmiddels verdient daarom hebben we dan ook weer geïnvesteerd in een nieuwe machine. En wat voor machine!

De 32 RB is dé droge bewerkingsmachine voor het ontbramen, kant afronden, finishen en/of verwijdering van laseroxide. Ze is dan ook nog specifiek ontwikkeld voor kantafronding en finishing technologie voor een breed scala aan materialen.


Door de slimme logistiek welke we ontwikkeld hebben rondom de machine en het toevoegen van camera bewaking, is er maat één medewerker nodig om eenvoudig het afbraamproces te beheersen en te bewaken!

Bovendien is de machine energiezuinig én is ze direct ook aan een nieuwe afzuiginstallatie met filterunit gekoppeld om zo ook het milieu in de productie optimaal te houden.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.
0031 (0)88 2425202
sheetmetal@boers.nl