Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Stage LIS bij Boers & Co

Wij zijn Jasper van Noort en Tijs Berkhout van de Leidse Instrumentmakers School (LiS). Wij hebben onze stageperiode doorlopen bij Boers & Co en mochten mee ontwikkelen in verschillende rem concepten van SenseGlove.

Wij hebben het project overgenomen van een andere stagiair van de LiS. Wij begonnen met heel veel enthousiasme en zo zijn wij ook uit het project gegaan.

In de eerste weken hebben we aan de CNC-programma’s geschreven, om vijf (!) concepten te kunnen testen. Daarna hebben we geassisteerd bij de productie.

Ieder concept had een boven- en onderkant die wij drie keer hebben gemaakt, zo kun je de verschillende concepten betrouwbaarder testen. Even later kwamen er ook nog kleine busjes bij die wij mochten maken, deze busjes zouden moeten zorgen voor een beter resultaat.

Wij zijn een aantal keer bij SenseGlove langs geweest om te kijken hoe dat bedrijf in elkaar zit. Ook mochten wij bij de verschillende testen aanwezig zijn zodat wij konden zien hoe dat in zijn werking gaat.

Wij vonden het hartstikke leuk om aan een High Tech project mee te werken zoals deze.

Wij wilden het liefst tot het eind aan dit project helpen, maar dat kan helaas niet omdat onze stageperiode er op zat. Wij hebben hier veel van geleerd. Zoals hoe een project te werk gaat en ook nog de vaktechnische inhoud.

Jasper van Noort en Tijs Berkhout