Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Robotcel met 2 x Fanuc Robodrill

Inmiddels hebben wij alweer drie freesbanken van hetzelfde type op de werkvloer staan.

Dit zijn freesbanken van het type FANUC Robodrill α-DiBADV Plus serie (Advanced). Dit zijn hoogtoerige, hoog nauwkeurige en hoogrenderende compacte bewerkingscentra.

Door het vernieuwen van het machineconcept zijn een uitbreiding van de bewerkingsoppervlakte en een verkorting van de cyclustijd bereikt. Wat óók prettig is aan deze machines, is dat ze een open bouwvorm hebben.

Dit is voor ons belangrijk omdat wij twee machines gaan koppelen met één robotcel. Waarmee we niet alleen materiaal of gereed product gaan wisselen, maar óók gereedschappen en zelfs opspanningen!

Deze machines zijn natuurlijk uitgerust met “Power regeneration” dus het decelereren van de motoren levert energie terug aan de machine of randapparatuur.
Dit project is dan ok weer een van de vele stappen welke we zetten in het creëren van ‘The factory of the Future’. Gewoon in Schiedam.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.
0031 (0)88 2425201
machining@boers.nl