Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ondernemersontbijt met ROB Onderneemt bij Boers & Co

Bij Boers & Co Precision Solutions Group verwelkomen we graag gasten die, net als wij, gepassioneerd zijn over innovatie en groei. Vorige week hadden we het genoegen om ROB Onderneemt bij ons te ontvangen. Deze organisatie, die zich inzet voor de belangen van ondernemers in de regio Rotterdam-Rijnmond, kreeg een kijkje in onze wereld van precisie mechanica, precisie plaatwerk en precisie mechatronica.

Tijdens het ontbijt begeleidde Ward Bingley de bezoekers in de ontdekkingsreis van onze hoogwaardige technische producten. Hij demonstreerde hoe deze componenten worden geproduceerd en in welke eindproducten ze worden toegepast. We waren verheugd om onze passie voor complexiteit en innovatie te delen met gelijkgestemde ondernemers.

Onze CEO, Ronald Koot, nam de rol op zich om de groep te gidsen door onze reis naar industrie 4.0. Hij deelde onze ervaringen en inzichten over de transformaties in onze organisatie en processen. Hij belichtte concepten als ‘lerende teams’, innovatie, logistiek en duurzaamheid, die tot leven kwamen voor onze gasten.

Het hoogtepunt van de morgen was ongetwijfeld de rondleiding door onze uitgestrekte fabriek van zo’n 5500 m2. Hier konden de leden van ROB Onderneemt zien hoe we onze strategieën en concepten in de praktijk brengen. We introduceerden hen zelfs aan onze robot Otto, die na een korte periode van aftasten, zijn ware vaardigheden demonstreerde in het verlichten van het werk van ons personeel.

Het was een plezier om ROB Onderneemt te ontvangen en onze ervaringen en inzichten te delen. We hopen dat ze geïnspireerd zijn door hoe we als bedrijf innoveren, groeien en ons aanpassen aan de veranderende tijden. We kijken al uit naar het volgende bezoek!