Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe Star draaibank tot 15mm SW12RII

Met veel plezier hebben we onze nieuwe Star SW12RII in gebruik genomen!

Voor de precisie producten van onze  – Medical Technology – klanten is dit de ideale keuze! Nauwkeurig en efficiënt bewerken van kleine diameters zijn van cruciaal belang voor bijvoorbeeld implantaten.

Dit model is – net zoals onze andere machines – uitgerust met tegenoverliggende gereedschapsposten voor simultaan bewerken op de hoofdspil. En ook met nog eens 8 stations voor nog meer mogelijkheden voor overlappend bewerken op de sub-spindel.

De flexibiliteit van de SW-12RII wordt verder vergroot door de mogelijkheid om te wisselen tussen de geleidebusmodus (Zwitsers type) en de niet-geleidende busmodus.

Om de luchtkwaliteit in de productiehal met al onze CNC langdraaimachines (swiss-turning machines) optimaal te houden hebben we wederom gekozen voor een 3Nine filter installatie.

Deze op de geavanceerde Disc Stack Technologie gebaseerde filter verschilt sterk van traditionele technologieën. Denk aan roterende filters, elektrostatische filters en mechanische filtratieoplossingen. Door de oliedeeltjes fysiek uit de lucht te scheiden in plaats van ze op te vangen in filters kunnen dure snijvloeistoffen onmiddellijk worden hergebruikt. En wordt het onderhoud beperkt. En dat is ook beter voor het milieu!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

031 (0)88 2425201
machining@boers.nl