Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mijn BOL stage bij Boers & Co

Boers & Co werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen waaronder De Leidse Instrumentenmakers School. De Leidse instrumentmakers School (LiS) is in een vakschool in het mbo, waar alle deelnemers een vierjarige beroeps-opleidende leerweg (BOL-4) volgen in de precisietechniek.
Bij ons op de werkvloer zijn dan ook regelmatig leerlingen van deze school te vinden die stage lopen. Een van die stagiaires is de 21 jaar oude Aran van Welzen en hij is zo enthousiast over zijn stageperiode bij Boers & Co dat hij graag zijn ervaring deelt.

Mijn stage ervaring bij Boers & Co FijnMechanische Industrie BV

Ik heb tot nu toe al enorm veel geleerd, maar ook genoten binnen Boers & Co. Ze gaan systematisch te werk om je op verschillende afdelingen binnen het bedrijf kennis te laten maken en ervaring op te doen. Dit geeft mij ook meteen een breder perspectief van het bedrijf. Hierdoor heb ik uiteindelijk een keuze gemaakt waarin ik mij wil verdiepen en ontwikkelen. Uiteindelijk is het CNC-frezen geworden.

De stagebegeleiding binnen Boers & Co is intensief en waar nodig krijg ik extra informatie om meer inzicht te krijgen over waar ik mee bezig ben. De praktijkopleiders nemen ruimschoots de tijd voor mij om mij verder te ontwikkelen. Ze hebben mij ook geleerd gestructureerd te werken door periodiek mijn voortgang met mij te bespreken. Je wordt echt serieus genomen.
Bij Boers & Co FijnMechanische Industrie voel ik me meer een collega dan een stagiair.

Als research Instrumentmaker in opleiding (derdejaars student aan de LiS) is Boers & Co een passende omgeving om de juiste ervaring op te doen voor mijn opleiding.
Van fijnmechanische productie tot het onderzoeken en optimaliseren van het productieproces van onderdelen. Ook het moderne machinepark geeft veel doorgroei mogelijkheden voor een instrumentmaker.

De stage voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Ik had voorafgaande mijn stage via leerlingen en leraren van mijn school veel positiefs gehoord en dat de stage binnen Boers & Co erg geschikt is voor mijn opleiding. Door de begeleiding en het moderne machinepark ben ik zeer tevreden over mijn ontwikkeling als instrumentmaker. Vooraf had ik niet verwacht dat de sfeer zo flexibel was en dat ik zo zelfstandig kon werken. Dat heeft mijn stage dan ook zo aangenaam gemaakt.

Aran van Welzen, 21 jaar

Stagaire bij Boers & Co FijnMechanische Industrie (FMI)