Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuw : Precies en snel draadvonken met lineaire motoren!

Indrukwekkend!

Dat vinden we zelf telkens weer als we met deze nieuwe machine werken. Hoog nauwkeurig en gemakkelijk repetitief werken zijn zaken welke uitstekend passen bij de klantenmix en hun productenpakket van Boers & Co.

Het is niet voor niets dat dit type draadvonkmachines van deze producent in Japan een marktaandeel heeft van 50%! De kernwoorden waardoor deze machine zich ruimschoots van andere merken onderscheidt zijn:

•Lineaire aandrijftechnologie
•Keramische basiscomponenten
•3D solid model gegevens direct in de besturing inlezen
Ze gaat als een trein!
Specifiek de snelheid en de precisie van de lineairmotoren. Deze techniek kennen we van de hypermoderne magneetzweeftreinen, zoals bijvoorbeeld de 500km/h Maglev magneetzweeftrein.

Maar ook:
•Een compleet gesloten behuizing voor de veiligheid van onze medewerkers
•SPW (Smart Pulse Wire) control in combinatie met de Smart Pulse Generator
•Geïntegreerde technologie voor het◦verbeteren van de snijparameters
◦verhogen van de snelheid
◦grotere precisie

•Glaslinealen (zeer precies)
•Gegoten machineframe
•Een werkoppervlak dat optimaal te bereiken is doordat de tank aan drie zijden neerwaarts gaat.
Complexe producten
Er is dus continue vraag vanuit de markt naar complexe producten. Dat is een van de gevolgen van 3D CAD: productontwikkelaars en constructeurs van onze relaties ontwerpen steeds creatievere en slimmere producten met diverse functies. Aan Boers & Co de mooie uitdaging mee te denken en deze unieke producten te produceren! Zie op de afbeelding hieronder hoe we met deze technologie daar antwoord op kunnen geven!
Beter

Nóg beter, worden de producten die we op deze machine maken. Ook op deze machine is het weer mogelijk om producten snel en efficient te maken. Dit met een constant hoge kwaliteit als gevolg van de procesbeheersing met de Smart Pulse Generator en de bijbehorende software.

Flexibel produceren
Dit doen we met behulp van onze QRM (Quick response Manufacturing) gedachte. Onze nieuwe machine past perfect in deze strategie. Onze draadvonkmachines zijn uitgerust met 6 (!) vaste wisselstations waarop we de verschillende werkstukken zeer snel kunnen wisselen.

Voorsprong
Een van de voordelen die onze relaties met onze technologie halen is voorsprong. Door het inzetten van flexibele productie op zeer hoogwaardige en zeer complexe producten wordt de concurrentie regelmatig op achterstand gezet omdat de delen niet eenvoudig na te maken zijn.
Deze toevoeging aan ons assortiment van high-end precisiemachines is typisch voor Boers & Co. Continue investeringen en innovaties van onze accurate productie van high volume component batches, snel en met minimale tussenkomst van de operator, verstevigt en onderstreept onze positie in de fijnmechanische industrie.