Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Hi Delta meets Boers & Co

31 mei was het aan Boers & Co om de leden van Hi Delta en geïnteresseerden te ontvangen.

De thema’s welke we aangesneden hebben zijn Industrie 4.0 en Intralogistiek.

Ward Bingley trapte af met een presentatie over de actuele stand van het bedrijf, en ging dieper in op de producten welke we maken voor onze relaties, maar ook de mechatronische samenstellingen welke we maken voor onze partners.

Aansluitend was het aan Ronald Koot, om het gekozen ontwikkelpad, welke in 2015 is ingezet en is gebaseerd op de pijlers van Industrie 4.0 toe te lichten.
De eerste stap was focus op de logistiek en de interne organisatie. Een heel belangrijke stap waarin alle medewerkers werden meegenomen in de plannen en de organisatie werd omgevormd naar zelfsturende teams. Vervolgens werd snel duidelijk dat standaardisering de sleutel is om te automatiseren, waarbij ook de data en informatie die nodig is voor de processen werd meegenomen. Dit alles heeft in de afgelopen 10 jaar geleid tot een vergaande digitalisering en robotisering van het bedrijf.

Ook de Intralogistiek welke we met autonome robots doen is hier een essentieel onderdeel van.

Ronald: Industrie 4.0 is best moeilijk. Doe het in kleine stapjes en geef niet op. Soms is de technologie nog niet zover, vooral de integratie tussen verschillende machine leveranciers kan problematisch zijn. “Wij zetten projecten regelmatig een paar jaar in de ijskast.” Wanneer je kleine projecten definieert, is het niet erg als er soms een project niet slaagt. Wij werken veel met opleidingen, hebben stagiares en afstudeerders op allerlei projecten.

Vaak zijn ze dan zo enthousiast over de manier van werken en de vergaande technologie bij Boers & Co dat ze blijven als nieuwe collega na de afronding van hun studie.

Essentieel hierin is dat wij veel aandacht besteden aan een Leven Lang Ontwikkelen (LLO), en zorgen dat onze medewerkers multidisciplinair inzetbaar zijn zodat ze elkaar kunnen ondersteunen wanneer afdelingen overbelast zijn.