Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

EIT Health Flash mentoring @ Boers & Co

Vorig jaar heeft Confocal.nl meegedaan aan een wedstrijd en trainingsprogramma EIT Health Catapult. Als halve finalist ontving Confocal.nl vouchers om te gebruiken voor consultancy met mentor van EIT Health Mentoring and Training Network (MCN). Deze Flash Mentoring geeft toegang tot specialisten op verschillende gebieden om te helpen/adviseren met relevante onderwerpen voor jonge bedrijven. In essentie is dit een relatie die afhankelijk van de intensiteit tot enkele maanden kan duren.

Confocal.nl was als jong technologiebedrijf op zoek naar een innovatieve partner met een gevestigde en state of the art structuur. Boers & Co heeft met haar 125+ jaar geschiedenis een jonge en innovatieve, zich steeds ontwikkelende geest. Toen we bij Confocal.nl zagen hoe zij hun workflow management hebben ingericht, waren we meteen overtuigd dat we van hen wilden leren.

Boers & Co gelooft in sterke samenwerking in de keten. Of je nu denkt aan integratie van Industrie 4.0, speciale scholingsprogramma’s om de brug tussen opleiding en bedrijfsleven te verkleinen of het delen van kennis naar processen toe, wij bouwen continue aan het toevoegen van waarde aan Hoog Technologische processen in Nederland, ook als het niet direct ten

bate komt van Boers &Co willen we toch graag meedenken en adviseren.

Het project wat we gedaan hebben bestond uit een vijftal sessies waarbij we de opzet van een gedegen Technisch Product Dossier continue benaderd hebben vanuit Stakeholderperspectief en Risicomanagement.

Wat is het voordeel geweest voor Confocal.nl?  En voor Boers & Co Precision Solutions?

Confocal.nl is een relatief jong en klein bedrijf. Vorig jaar zijn we begonnen met in-house productontwikkeling, en momenteel zijn we bezig met het opzetten van in-house productie. Deze mentorinteractie heeft ons aan het denken gezet over de mate van organisatie die we nodig hebben om deze functies te ondersteunen, waarbij we tegelijkertijd de organisatie flexibel houden.

Boers & Co zelf leert altijd weer veel van mentoring, in het geval van Confocal is het indrukwekkend en leerzaam om te zien hoe er door een energiek team, en in een korte tijd, de ontwikkeling van een hoogwaardige applicatie en marktbenadering wordt aangepakt.

Confocal.nl is dagelijks bezig met het implementeren van het geleerde in het programma. In het snelgroeiende bedrijf is structuur de sleutel om de organisatie onder controle te houden. We verbreden onze teams, en toepassingen, en daarmee moet ook de structuur meegroeien.

En, wat niet onbelangrijk is; we hebben veel plezier gehad in het doorlopen van dit project. En het was een goede tijd om ideeën over en weer uit te wisselen. Met de mentor, maar ook intern en met het hele team!