Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een gezond 2022!

2022: verklein je klimaatimpact met Boers & Co

Het afgelopen jaar was weer een bijzonder jaar. Door de afgelopen twee jaar werden we ons nog meer bewust van de impact die een pandemie heeft op alles en iedereen. En nog meer dan ooit zien wij het nut van het goed zorgen voor de aarde, voor jezelf én voor je naasten.

Wij zijn trots dat we de samenwerking zijn aangegaan met twee prachtige initiatieven om bewuster om te gaan met de aarde en onze gezondheid. Graag laten wij ook jou kennismaken met Savvy en Dripl.

Bij Savvy hebben ze dé oplossing tegen verspilling die plaatsvindt bij de levering van schoonmaakproducten. Je koopt een plastic verpakking met het schoonmaakproduct wat is aangevuld met water. Maar wat als je gebruik maakt van je eigen beschikbare watervoorziening? En wat als je met één herbruikbare fles altijd over de juiste schoonmaakmiddelen beschikt? En als je dan hiermee ook bespaart op transport dan ben je goed bezig.

Hoe het werkt? Je ontvangt eenmalig een herbruikbare fles en je schoonmaaktabletten ontvang je per post. Je mengt het tablet met lauwwarm water en klaar!

Kijk voor meer informatie op www.savvystore.nl

Bij Dripl gaat het om jouw gezondheid en minder verpakkingsmateriaal. In frisdranken zitten toegevoegde suikers en dat is niet goed voor je. Daarbij heb je te maken met wegwerpverpakkingen en dat is niet goed voor het milieu. Maar wat als je een limonade kunt produceren zonder toegevoegde suikers en verpakkingsmateriaal? En als je dan hiermee ook bespaart op transport dan ben je goed bezig.

Hoe het werkt? Dripl levert machines waar direct gezonde limonade uitkomt, dus waar je zonder wegwerpverpakking direct je eigen herbruikbare fles kunt vullen met een gezond en heerlijk alternatief voor frisdranken.

Kijk voor meer informatie op www.dripl.be

Namens Boers & Co bedanken wij jou voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar en vertrouwen op een constructieve voortzetting hiervan volgend jaar.

Samen zorgen we dat de wereld een stukje mooier wordt.

Meer nieuwsberichten