Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Cleaning standaard Grade 2

Wist je dat Boers & Co Precision Machining als eerste en enige fijnmechanische bedrijf in Nederland (en wellicht ver daarbuiten) haar productieprocessen zo beheersbaar heeft gemaakt dat de reinheid, de cleanliness, standaard aan de ASML-specificatie Grade 2 voldoet?

En dat deze processen door onze externe partner, Omneo Systems, maandelijks worden gevalideerd? Door dit onderbouwd en gestructureerd aan te pakken zijn onze processen dus gecertificeerd. Als eerste en enige fijnmechanische toeleverancier! Daar zijn we best een beetje trots op.

Door vergaande automatisering van onze processen heeft het Grade 2 moleculair én particle clean leveren géén invloed op de doorlooptijd van een productiebatch. Ook hier gaan wij weer een stap verder met oplossingen binnen onze Industrie 4.0, SMART Industry, totaalaanpak. De interne logistiek, intra logistiek, zijn we namelijk aan het optimaliseren met onze Autonome robot oplossing.

Wil je hier meer over weten, kijken dan op www.precisie-reinigen.nl, of neem gewoon contact met ons op.

Wil je meer weten?
0031 (0)88 2425203
mechatronics@boers.nl