Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Stage CNC-frezen

De 20 jarige Oumaima Chourak over haar stageperiode bij Boers & Co.

De afgelopen maanden heb ik met plezier stage gelopen bij Boers & Co. Ik heb leuke collega’s die je graag helpen en altijd in zijn voor een grapje. Er is voldoende ruimte gegeven om mijn eigen interesses te kunnen ontwikkelen.

Naast de gezelligheid krijg ik goede begeleiding. We spreken dagelijks waar ik mee bezig ben en word voorzien van feedback.

Als derdejaars student aan de Leidse instrumentmakers School, sluit deze stage goed aan op mijn opleiding. Ik heb mijn kennis verbreed betreffend het CNC-draaien, CNC-frezen en de opbouw van een programma. Ook heb ik aan een project gewerkt wat overeenstemt met het afstudeerproject. Dit geeft mij een inzicht op wat komen gaat in het vierde jaar

Gedurende mijn stage heb ik een traject gevolgd. Dit houd in dat je met verschillende afdelingen in het bedrijf kennis gaat maken. Dit gaf mij een duidelijk beeld van hoe een bedrijf te werk gaat en wat de mogelijkheden zijn. Nadat ik bij alle afdelingen heb meegelopen, heb ik de vrijheid gekregen om te kiezen waar in het bedrijf ik mijn stage wil voort zetten. Mijn keuze lag bij het CNC-frezen.

Oumaima Chourak, 20 jaar

Stagaire bij Boers & Co FijnMechanische Industrie (FMI)


Meer nieuwsberichten