Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Op zoek naar de vakkanjers van de toekomst!
Boers & Co op de FIRST LEGO League

Boers & Co neemt op vrijdag 11 december deel aan de jurering van de Rijnmond regio finale van de FIRST LEGO League. Het is onze taak om  Lego-robots te jureren op drie onderdelen, namelijk Mechanical Design, Programmatie en Strategie & Innovatie. Dit jaar onder het thema ‘TRASH TREK’. Er komt namelijk meer kijken bij afval dan je zou denken, van inzameling en sortering tot aan slim hergebruik om er nieuwe producten van te maken.

De FIRST LEGO League (FLL®) is een wedstrijd die jongeren tussen de 9 en 16 jaar uitdaagt om de maatschappelijke rol van techniek en technologie te onderzoeken aan de hand van verschillende opdrachten. De opdrachten worden elk jaar opgehangen aan een thema en gedefinieerd in de jaarlijks wisselende ‘Challenge’. De kinderen werken in teams van maximaal tien deelnemers om de opdrachten zo goed mogelijk te vervullen en laten het resultaat zien tijdens regionale en nationale finales.