Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

DE ULTIEME DONE-IN-ONE

ABN AMRO Bank Visie Op Sectoren 2016, Hannie Verhoeven Fotograaf

MAZAK INTEGREX i-150
De INTEGREX i-150, de ultieme DONE-IN-ONE machine betekent voor ons een ergonomisch, milieuvriendelijk en uitstekende kwaliteit machine. Efficiëntere productie en eenvoudig gebruik dankzij Intelligente functies zijn zaken waardoor wij voor deze machine hebben gekozen. Deze machine hebben we uitgevoerd met een Robot van RoboJob om deze machine te laden en te ontladen.

Besturing: Mazatrol Smooth-X
Nieuwe freesstrategieën realiseren we met deze nieuwe generatie CNC-besturing. Maar niet alleen de besturing is opnieuw opgebouwd, ook de hardware en de servodrives zijn aangepast aan de snelheid waarmee de besturing signalen doorgeeft. Om de bewerkingstijden verder te verkorten zijn nieuwe freesstrategieën geïntegreerd: Intelligent Pocket Milling, Seamless Corner Control en Real-Time Turning. De eerste is een strategie die efficiënte gereedschap banen genereert als er caviteiten uitgefreesd moeten worden. Het gereedschap staat voortaan onder een constante hoek in het materiaal, wat de machine niet alleen gelijkmatiger belast, maar ook 35% productiviteitswinst oplevert.

RoboJob
Met korte instel- en omsteltijden kunnen we de rendabiliteit verhogen en flexibel inspelen op schommelingen in seriegroottes en levertermijnen. De klemkracht van de grijpers kunnen we regelen om zo voor elk product exact de juiste instelling te kunnen realiseren, want geen twee producten zijn hetzelfde naar gewicht of beschadigingen toe.

Alzijdig bewerken
Laten we hier kort zijn: jouw product kan op deze machine 5-assig simultaan bewerkt worden. Maar door de intelligente overname kan het product ook aan alle 6 de vlakken bewerkt worden zonder tussenkomst van een persoon. Dit betekent dat het ruwe materiaal de machine in gaat en een compleet, alzijdig bewerkt product uitgenomen wordt door de robot.