Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naamswijziging naar Boers & Co Precision Solutions

Beste relatie,

Op deze wijze willen wij kenbaar maken dat wij per 1 oktober 2020 onze bedrijfsnamen hebben gewijzigd. Deze nieuwe namen hebben wij gekozen om meer aansluiting en eenduidigheid te vinden in onze naamsbekendheid bij onze steeds meer internationalere klantenkring.

Boers & Co FijnMechanische Industrie heeft als nieuwe naam Boers & Co Precision Machining. Dit geeft uiting aan de hoogwaardige productie van precisie mechanische producten door middel van de verspanings processen zoals wij die uitvoeren.

Boers & Co PlaatWerk Industrie krijgt als naam Boers & Co Precision Sheet Metal. Producten van hoge precisie gemaakt van plaatmateriaal. Hier maken wij afzonderlijke precisieonderdelen of complete behuizingen.

Boers & Co MechaTronica Industrie wordt Boers & Co Precision Mechatronics. Het assembleren van mechanische precisie- en elektronische componenten tot een half- of eindproduct.

De groepsnaam Boers & Co FijnMetaal groep wordt Boers & Co Precision Solutions. Het Engelse woord ‘Solutions’ oftewel in Nederlands ‘oplossingen’ is wat wij onze klanten bieden. Ook het woord precisie is toegevoegd om aan te geven dat het gaat om hoogwaardige en hightech precisie producten.

Er is geen effect op contracten en overeenkomsten eerder met ons gesloten.

Alle overige gegevens zoals handelsregister, BTW nummers, adressen en telefoonnummers blijven ongewijzigd. De bestaande digitale adressen zullen ook de komende tijd blijven bestaan om de naamswijzigingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met vriendelijke groet,

Ronald Koot

CEO Boers & Co Precision Solutions