Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

ISO 13485 : 2016 behaald – medische hulpmiddelen

Om de kwaliteitsborging te garanderen heeft boers & Co het kwaliteitsmanagementsysteem voor de medische industrie geïmplementeerd.

Boers & Co FijnMechanische Industrie en Boers & Co MechaTronica Industrie zijn vanaf nu beiden gecertificeerd volgens ISO 13485:2016. Dit uiteraard naast de bestaande ISO 9001:2015 en ISO 14001 certificeringen waaraan alle Boers & Co bedrijven voldoen.

Henk van Schijndel, QA Manager Boers & Co, is trots op deze certificering: “Met het behalen van ISO 13485 onderscheiden we ons nóg verder binnen onze branche. ISO 13485 was voor ons een wens, waarmee we de conformiteit in kwaliteit en de daarbij behorende wettelijke eisen zwart op wit kunnen aantonen. Met de inzet van dit kwaliteitssysteem bieden wij ook onze medische klanten nog meer betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten die wij leveren. Dit certificaat gaat over het vastleggen van het gehele productieproces, het uitsluiten van fouten en over de traceability (herleidbaarheid) hiervan.

ISO 13485