Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een dynamisch 2017 gewenst met QRM!

Nu na de de laatste economische recessie, zien we een sterk veranderde markt. We zien partners die later en in kleinere hoeveelheden wisselende producten bestellen.
Ook samenwerkingsverbanden veranderen sterk; deze dienen snel en flexibel aangepast te worden naar deze wisselende behoefte.

Bij Boers & Co hebben wij  dit signaal enkele jaren geleden al opgepakt en zijn we begonnen met de implementatie van QRM: Quick Response Manufacturing.

Wat is QRM?
Quick Response Manufacturing is de procesverbetermethode waarmee we vanuit de invalshoek logistiek, focussen op tijdwinst in het traject van bestellen tot afleveren. Het reduceren van het Manufacturing Critical-path Time (MCT) is ons doel, want dat levert kleinere voorraden en kortere levertijden op.
Een bijkomend voordeel is dat de productiekosten tegelijkertijd dalen vanwege een lagere overhead. Het argument hiervoor is: minder verborgen kosten zoals een veelvoud aan onderhanden werk, fouten, onverkoopbare voorraden, telefoontjes over te late leveringen etcetera.

Ons doel is hetzelfde gebleven
Het doel van Boers & Co is hetzelfde gebleven: continuïteit. Een groep bedrijven met een sterk familiair karakter en de rots in de branding voor klanten, leveranciers en haar medewerkers.

Empowerment
Een van de factoren is Empowerment, onze teamleden worden gestimuleerd om verbeteringen aan te dragen én door te voeren. Het doel is dat werknemers zélf het verschil leren zien tussen verspilling en waardetoevoeging. Bijkomend voordeel is dat het werk, vanwege de directe invloed op het proces, voor medewerkers leuker en interessanter wordt! Ook weer in 2017!

Kennis delen
Dit is niet voor niets een van onze missiedoelen. Dus ben je geintersseerd, neem dan contact op met je Boers & Co contactpersoon of scroll naar beneden voor een paar interessante links over QRM die wij voor je geselecteerd hebben.
Onderstaande afbeelding
Waar lean manufacturing zich toespitst op reductie van de groene delen, focust QRM zich op eliminatie van de witte …..

Leestips:
Procesverbeteren.nl De winst van snelle toeleverketens
ABN-AMRO.nl Tijd is geld, heel veel geld

Deze procesverbetering is typisch voor Boers & Co. Continue investeren en innoveren, niet alleen in productiemiddelen maar ook in onze processen en collega’s. Dit verstevigt en onderstreept onze positie in de industrie.