Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Boers & Co FijnMetaal Groep ISO 9001:2015!

ISO9001:2015 – iets om trots op te zijn!

Boers &Co FijnMetaal Groep heeft in september 2016 samen met alle drie de divisies, FijnMechanische Industrie, MechaTronica Industrie en PlaatWerk Industrie, het certificaat ISO 9001:2015 behaald! Hiermee is uniformiteit gegarandeerd en zijn onze verbeterprocessen integraal geborgd.

ISO normering
Vanuit de internationale organisatie ISO worden de normen periodiek door gebruikers geëvalueerd.
In de regel leidt dit tot een versiewijziging, elke 6 tot 8 jaar. Zo waren er grote wijzigingen in 2000, verduidelijkingen in 2008 en is er een ingrijpende herziening in 2015 doorgevoerd. De grootste wijziging van deze norm is, naast de indeling van de norm volgens de HLS (High Level Structure), dat het kwaliteitsbeleid gebaseerd moet zijn op risico- en kansenafwegingen.
De verplichte procedures en registraties zijn verdwenen en daarvoor in de plaats komen registraties of instructies op basis van deze risico- en kansenafwegingen.

Met het behalen van ISO 9001:2015 is Boers & Co volledig gecertificeerd, zowel vanuit de FijnMetaal Groep tot en met de nieuwste BV: MechaTronica Industrie. We zijn up-to-date en kunnen hiermee de samenwerking met onze partners, onze betrouwbaarheid en continuïteit nog meer garanderen. Met passie wel te verstaan.