Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Trots op onze Langdraaicapaciteiten

Trots! Dat zijn we  op onze investering, een nieuwe Langdraaimachine: de SV-38R. Ze is de  nieuwste Japanse innovatie in complexe bewerking en is speciaal ontworpen voor gebruik in de medische-, proces-, en luchtvaartindustrie.
Deze machine heeft als extra optie de mogelijkheid om ook als ‘gewone’ CNC-draaimachine gebruikt te worden.

Complexe producten,
daar is continue vraag vanuit de markt naar. Dat is een van de gevolgen van 3D CAD dat de productontwikkelaars en constructeurs van onze relaties steeds creatievere en slimmere producten met diverse functies ontwerpen. Aan Boers & Co de mooie uitdaging mee te denken en deze unieke producten te produceren!

Innovaties,
zijn legio en vind je terug in deze machine.
De voordelen van aangedreven gereedschappen, dus frezen op deze draaibank (!) én een volledig programmeerbare B-as zijn werkelijk legio. Om de overlappende mogelijkheden uit te nutten, bevinden zich aan de achterzijde 8 gereedschap houders die ook aangedreven gereedschappen kunnen bevatten. Door de programmeerbare Y-as in combinatie met de 3-assige subspil zijn producten met complexe geometrieën goed te produceren.

Flexibel produceren,
doen we met behulp van onze QRM (Quick response Manufacturing) gedachte. Onze nieuwe machine past perfect in deze strategie. Helemaal omdat ze voorzien is van een automatische barfeeder, ideaal voor het verwerken van stafmateriaal in het diameterbereik van 3 mm tot 36 mm. Een laag geluidsniveau, een snelle stafmateriaalwisseltijd én trillingsdemping zijn slechts enkele van haar specificaties.

Beter, nóg beter, worden de producten welke we op deze machine maken. Ook op deze machine is het weer mogelijk om een product alzijdig te maken. Dit met een constant hoge kwaliteit als gevolg van procesbeheersing, denk aan;

•de ondersteunende systemen om de tooling capaciteit te beheersen.
•het Motion Control System voor procesoptimalisatie
•én het stabiliseren van de machine om downtime te minimaliseren
•maar ook een verscheidenheid van controlefuncties de operatie en de bewerkingen ondersteunen.

Voorsprong,
is een van de voordelen welke onze relaties met onze technologie halen. Door het inzetten van flexibele productie op zeer hoogwaardig en zeer complexe producten wordt de concurrentie regelmatig op achterstand gezet omdat de delen niet eenvoudig na te maken zijn.

Deze toevoeging aan ons assortiment van high-end precisiemachines is typisch voor Boers & Co. Continue investeringen en innovaties van onze accurate productie van high volume component batches, snel en met minimale tussenkomst van de operator, verstevigt en onderstreept onze positie in de fijnmechanische industrie.