HR Manager

Boers & Co Precision Solutions Group is een groep van bedrijven in de hightech industrie die samenwerken in de engineering en productie van precisie mechanica, precisie plaatwerk en precisie mechatronica. Wij werken met 125 enthousiaste medewerkers aan de mooie producten voor onze relaties in binnen- en buitenland vanuit onze faciliteiten in Schiedam. De bedrijfscultuur kan worden omschreven als open, enthousiast gedreven, waarbij werk en plezier prima samengaan in een cultuur die gericht is op een nauwe langdurige samenwerking met collega’s, klanten en toeleveranciers teneinde een optimaal resultaat te behalen.

 

Ben je op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheden en wil je het verschil kunnen maken in een bedrijf, dan is Boers & Co het bedrijf voor jou. Als onderdeel van ons netwerk en onze unieke cultuur van vrijheid, vertrouwen en flexibiliteit, kom je in contact met onze toegewijde mensen, bouw je sterke relaties op en ga je de uitdaging aan om samen elke dag te bouwen aan de toekomst.

 

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken we voor onze afdeling HR een gepassioneerde en ambitieuze HR Manager. Je doel is om samen met onze HR Development Manager een optimale, veilige en prettige werkomgeving voor elke bestaande en nieuwe collega te creëren. Je bent een empathische ervaren professional die altijd het beste ziet in mensen en hun kan en wil helpen het beste in zichzelf te vinden. Eventuele ervaring met AFAS Profit is een pré evenals ervaring in een technische omgeving want wij hebben Passie voor Precisie!

Stuur jouw CV en motivatie om te reageren op deze vacature aan ons op dan nodigen wij jou uit voor een gesprek in Schiedam. Graag sturen naar HR@boers.nl