• Al 125 jaar passie voor precisie

    Van fijnmechanische onderdelen tot complete behuizingen en mechatronische assemblages

  • Al 125 jaar passie voor precisie

    Van fijnmechanische onderdelen tot complete behuizingen en mechatronische assemblages

label

Boers & Co maakt technologische oplossingen sinds 1895. Met meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring leveren wij de beste kwaliteit. Boers & Co controleert de gehele productieketen, inclusief de logistieke processen. Voortdurend in ontwikkeling verwachten wij dat onze klanten en leveranciers met dezelfde passie kwaliteit nastreven. Met het beste resultaat als gezamenlijk doel.

Betrouwbaarheid boven alles

Bij Boers & Co staat betrouwbaarheid bovenaan de lijst. Met meer dan 125 jaar aan ervaring en kennis zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren. Dat betekent dat Boers & Co uitsluitend gebruik maakt van de best passende materialen en processen, en dat de geleverde producten voldoen aan jouw wensen. In één keer goed, noemen we dat.

Om een betrouwbare partner te kunnen zijn, bouwt Boers & Co uitsluitend langdurige relaties op met klanten en leveranciers. De relaties die samen met ons mee willen groeien, zijn degenen die wij aan ons binden. Hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk werken en zijn we in staat producten seriematig te fabriceren. Het gezamenlijk nastreven van continuïteit is op de lange termijn gunstig voor alle partijen.

 
 

Ontzorgen is ons doel

Boers & Co vervaardigt kwalitatief hoogstaande producten in kleine of grote series. Desgewenst hebben wij jouw producten op voorraad liggen, zodat wij ze zeer snel kunnen leveren. Om de supply chain compleet te maken biedt Boers & Co logistieke oplossingen aan, zoals raamcontracten, Vendor Managed Inventory (VMI) en Kanban-systemen. Het gezamenlijk nastreven van continuïteit is op de lange termijn gunstig voor alle partijen.

Door producten van hoge kwaliteit te leveren, samen te werken met betrouwbare partners en het aanbieden van logistieke oplossingen, neemt Boers & Co jou alle zorg uit handen.

Clean & Lean produceren

Boers & Co heeft controle over de gehele productieketen. Voor het nabewerken van producten, zoals anodiseren en lakken, werkt Boers & Co samen met meerdere, op kwaliteit geselecteerde leveranciers. Ook beschikken wij over een volautomatische reinigingsinstallatie met aansluitend een Cleanroom verpakkingsruimte en een eigen transportservice.

Onze productieketen is Lean ingesteld, waardoor wij de producten met zo min mogelijk handelingen fabriceren en leveren. Speciaal hiervoor heeft Boers & Co zogenaamde TechRacks ontwikkeld, waarin de producten worden opgeborgen. Deze TechRacks zijn bestand tegen de condities in de reinigingsinstallatie en worden meegeleverd aan onze relaties. Hierdoor kunnen wij de logistieke processen zo efficiënt mogelijk continueren.

Ontdek het precisie reinigingsproces en cleanroom verpakken

 

Voortdurend in ontwikkeling. Van technologische innovaties tot efficiënter produceren. Boers & Co is altijd in beweging.


Bekijk de in huis ontwikkelde B-Peg - de loop en snowboard onderbeenprothese

Eigen transport

Als Global Supplier heeft Boers & Co passende inpakvoorzieningen in huis. Bovendien beschikken wij over een eigen transportservice waarmee de producten tussen Boers & Co en onze lokale toeleveranciers en klanten worden vervoerd. Onze eigen chauffeurs weten tenslotte als geen ander hoe belangrijk en kostbaar de producten zijn.

 
75 mm

Details van ongekende klasse

Met passie voor precisie gaat Boers & Co zeer nauwkeurig te werk. Wij kunnen alles maken uit vol- of plaatmateriaal. Van minuscule gaatjes tot manshoge behuizingen en van lastige hoeken tot gecompliceerde assemblages. De details van onze onderdelen en producten zijn van een ongekend niveau.

De meerwaarde van Boers & Co is dat wij deze technologische oplossingen seriematig produceren. Daarin ligt onze passie en uitdaging: het in serie vervaardigen van de meest gecompliceerde onderdelen en producten, waarbij elk artikel afzonderlijk kwalitatief hoogstaand is.

Wij hebben een up-to-date kwaliteitssysteem welke door externe certificerende instellingen periodiek wordt geaudit en voldoet aan de laatste normen. Ons kwaliteitsbeleid is beschikbaar evenals onze ISO certificaten. Wij zijn ISO 9001:2015, ISO 14001 en ISO 13485 medische hulpmiddelen als contractleverancier  gecertificeerd. Vragen graag aan QA@boers.nl of aan jouw Boers & Co contactpersoon.

 ISO 13485

Samen naar een hoger niveau

Boers & Co deelt haar kennis en ervaring graag met haar klanten en leveranciers. Wij werken transparant en zijn open over onze processen. Zo krijgen al onze relaties een eigen login om de processen te volgen. Bovendien dagen wij onze leveranciers uit om hun kennis specifiek aan jouw product toe te voegen. Boers & Co wil haar processen continu naar een hoger niveau tillen en daar werken we graag samen aan met onze relaties.

 
 

Topengineers in eigen huis

Boers & Co heeft eigen engineers in huis. Hierdoor zijn wij in staat om actief mee te werken in engineeringstrajecten en kunnen wij een geheel project in opdracht uitvoeren. Onze engineers hebben een zeer brede ervaring en zien dagelijks een zeer uitgebreide mix van oplossingen binnen de bedrijven van Boers & Co langskomen. Wij denken direct en actief mee met onze relaties. En met de productiemiddelen en mogelijkheden van Boers & Co in het achterhoofd, komen onze engineers altijd weer tot een goed functioneel, technisch ontwerp. Met andere woorden: Boers & Co kan het ontwerp realiseren, op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier. Ook op het gebied van engineering kunnen wij jou als klant dus volledig ontzorgen.

 

Trots op onze historie

Op 14 mei 1940 werd Boers & Co getroffen tijdens het bombardement op Rotterdam. Er bleef niets over van het bedrijf. Door de hitte van de brand waren zelfs de muntjes in de geldkist aan elkaar gesmolten. De toenmalige werknemers hebben hieruit een briefopener gemaakt en aan de directeur, de heer Boers, geschonken met de boodschap: we gaan het bedrijf met z’n allen opnieuw opbouwen en hier is het eerste gereedschap. De briefopener is sindsdien van directeur op directeur doorgegeven en staat symbool voor de toekomstgerichtheid van Boers & Co en de gezamenlijke wil om te groeien.

Rijk verleden, blik op de toekomst

Boers & Co is in 1895 als Boers & Co Graveer- en Stempelinrichtingen opgericht in Rotterdam en heeft meer dan 125 jaar aan ervaring en kennis in huis. Toekomstgerichtheid en de gezamenlijke wil om te groeien zijn twee in het oog springende kenmerken. Daarom vindt Boers & Co het belangrijk dat iedere werknemer de verantwoordelijkheid voelt om het beste product te maken. Wij nemen al onze collega’s serieus en bieden continu  bijscholing aan. Door een zo efficiënt mogelijke werkomgeving te creëren, vergroten wij de tevredenheid, betrokkenheid en het plezier onder onze werknemers.

 

Henk van Schijndel
Manager QA & HRM development

Connect

+31 88 2425 211
+31 6 292 091 68

Henk.van.Schijndel@boers.nl

Over Henk van Schijndel

Henk van Schijndel
Manager QA & HRM development

Wordt al jaren gedreven door zijn passie voor fijnmechanische techniek. Zowel het ontwerp als het maken en monteren van onderdelen blijft hem boeien.
Door zijn bedrijfskundige achtergrond is hij voortdurend bezig om samen met collega's het beste resultaat uit de processen te halen.

Zijn levensvisie is om altijd uit te gaan van positieve energie en mogelijkheden. In zijn vrije tijd is hij actief met sport en fotografie en is daarnaast liefhebber van muziek en auto’s.

Ronald Koot
CEO

Connect

+31 88 2425 200
Ronald.Koot@boers.nl

Over Ronald Koot

Ronald Koot
CEO

Denkt en houdt van technologie in de breedste zin van het woord, sinds zijn jonge jaren. Heeft de passie om het allemaal ‘net’ even beter te doen en vindt het een uitdaging om samen met anderen te werken aan de beste oplossingen.

Is naast de mechanische techniek in het bijzonder bezig met de aansturing van alle processen die daarmee samenhangen. Daarbij doen zaken met geluid, beeld en ‘praktische’ functionaliteit met of zonder stekker, zijn hart sneller kloppen.

Is in de weekenden aan de zijlijn van het voetbal-, hockey- en tennisveld te vinden waar zijn kinderen een balletje trappen of slaan. Houdt van gezelligheid en plezier, al dan niet in combinatie met lekker eten en drinken.