Blijf altijd op de hoogte

De laatste nieuwtjes uit de wereld van Boers & Co.

label

Van de nieuwste machines tot innovatieve oplossingen; Boers & Co is voortdurend in beweging op zoek naar het beste resultaat. Wij werken volledig transparant en delen onze kennis en ervaring graag. Lees daarom onze nieuwsberichten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Afkantpers met automatische gereedschapswisselaar

Boers & Co is onder andere gespecialiseerd in fijn plaatwerk. Plaatwerk met een grote nauwkeurigheid en fijn plaatwerk wat het uiterlijk van jouw product bepaald. Dus dat wat jouw klanten ervaren bij jouw product.
Dit is de reden dat we in een sequentie van investeringen, hierover in andere updates meer, geïnvesteerd hebben in een nieuwe afkantpers – kantbank – in de volksmond.

Maar niet zo maar een kantbank.

Als een van de eerste heeft Boers & Co deze machine aangeschaft. De kracht zit in de procesnauwkeurigheid en de flexibiliteit van deze servo-hydraulische afkantpers met automatische gereedschapswisselaar. Het is speerpunttechnologie voor de bouw van prototypes, kleine partijgroottes en een grote verscheidenheid aan onderdelen.

We realiseren een maximale benutting van de machine door minimalisatie van de bevoorradingstijden. Wat dus een investering is, passend in die visies van onze relaties met betrekking tot Lean Manufacturing en Quick Respons Manufacturing (QRM).

Enkele specificaties van deze machine waarmee we dit allemaal kunnen realiseren zijn:

•Tot 7 verschillende zettingen in een opstelling

•Mogelijkheid tot het verwerken van verschillende plaatdiktes in diezelfde opstelling
•Automatische hoekmeting, en correctie, tot 15’ nauwkeurig!
•Procesondersteuning door de DigiPro. Dit is een uiterst precieze elektronische hoekmeetinstallatie die de gemeten hoek draadloos doorgeeft aan de besturing waarna de hoek in het programma automatisch wordt gecorrigeerd!